ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Τι είναι οι σχεδιασμοί αποκριτικών επιφανειών; Σε τι προβλήματα και πώς απαντούν;

07-02-2022
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το Ινστιτούτο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Πειραμάτων του Γ.Π.Α. διοργανώνει τον Φεβρουάριο 2022 μια σειρά διαλέξεων με θέμα «Σχεδιασμοί Πειραμάτων: Κατασκευές και Εφαρμογές» και με έμφαση στους σχεδιασμούς κρησαρίσματος (screening designs) και στους σχεδιασμούς αποκριτικών επιφανειών (response surface methodology).

Απευθύνονται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και νέους ερευνητές αλλά και σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής/ερευνητικής κοινότητας που ενδιαφέρονται για θέματα σχεδιασμού και ανάλυσης πειραμάτων.

Εισηγητής - προσκεκλημένος ομιλητής - είναι ο κ. Χάρης Ευαγγελάρας, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεγάλη εξειδίκευση και σημαντικό έργο και εμπειρία στους σχεδιασμούς  πειραμάτων και ο κ. Τάσος Κατσιλέρος, Δρ, μέλος ΕΔΙΠ του Γ.Π.Α. με εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στο Γεωργικό Πειραματισμό.

Όλες οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν από απόσταση μέσω της πλατφόρμας MS Teams.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχει το πρόγραμμα των διαλέξεων και οι οδηγίες συμμετοχής.

Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του ΠΜΣ του Τμήματος ΕΤ&ΔΑ του Γ.Π.Α.

NEWSLETTER

IσΑΠ

Το Ινστιτούτο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Πειραμάτων (Ι.Σ.Α.Π.) ιδρύθηκε το 2019 και ανήκει στο Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
idae © Copyright   |   Developed by Stefanos Gkikas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram